Swedese repair kampanj

Ett erbjudande för en av dina livslånga relationer

Upptäck

Yngve Ekströms Lamino lanserades 1956. Sedan dess har den flyttat in, älskats och använts i hem överallt. Det man älskar det använder man, och till slut sätter tiden sina spår. Oavsett om du har en fåtölj är från förr, eller ett nyare exemplar med en klädsel som behöver uppdateras, kan vi hjälpa dig och din Lamino att hitta tillbaka till varandra.

Under våren 2023 genomför vi tre kampanjer för Swedese Repair: Malmö 25 februari, Stockholm 24-25 mars och Göteborg 29 april.

För kampanjpriset 6 300 kr (ordinarie 7 900 kr) klär vi om din Laminofåtölj (2 200 kr för Lamino fotpall), inkl nytt fårskinn där du får välja färg, samt ser över alla skruvar för att stabilisera upp fåtöljen. På plats finns inspiration i form av materialprover samt olika varianter av Lamino-fåtöljer – klädda i fårskinn, tyg och läder. Vår personal på plats kan också göra en översyn av din fåtölj och ge förslag på eventuella reparationer.

Betalning sker med kort, i samband med att du lämnar in din fåtölj. Vi hör av oss så snart din fåtölj finns att hämta (inom ca fyra veckor). Alla åtgärder görs av våra skickliga hantverkare i Vaggeryd. Endast originaldelar används, vilket betyder att din Lamino kommer vara i originalskick även efter renoveringen.

Swedese Repair våren 2023

Stockholm 24-25 mars, Swedese Brand Store

Fredagen 24 mars 11.00-18.00 och lördagen 25 mars 11.00-16.00,
Swedese Brand Store, Malmtorgsgatan 5.

Göteborg 29 april, Spinneriet i Lindome

Lördagen 29 april 10.00-16.00.
Spinneriet i Lindome, vån 3,

Säkra en plats genom att att kontakta nellie.patino@swedese.se, skriv namn, epostadress, telefonnummer, vilken stad och ange Swedese Repair som ämne, eller använd formuläret här nedanför:

Intresseanmälan Swedese Repair

Upptäck Lamino familjen