Välkommen till

Swedese Brand Store

Vår butik på Brunkebergstorg, Malmtorgsgatan 5, Stockholm

Upptäck

Öppettider för Swedese Brand Store är tisdag till fredag 11.00-18.00. Välkommen!

Du känner förmodligen till fåtöljen Lamino, en av Swedeses mest kända produkter. I Swedese Brand Store har Lamino en självklar plats, tillsammans med ett urval från vårt sortiment.

I vår butik på Malmtorgsgatan 5 i Stockholm hittar du ett brett urval från vårt sortiment med klassiker som du känner igen, men även en rad nyare favoriter att upptäcka och produkter som är helt unika för Swedese Brand Store. Gemensamt för alla våra möbler är ursprunget och det småländska arvet, designen och den hantverksmässiga produktionen. Alltid med mänskliga behov av estetik, ergonomi och funktion som utgångspunkt.

I Swedese Brand Store hittar du årets nyhet, en serie med soffor och fåtöjer: Solid. Det har varit en efterfrågad produkt, som nu är tillbaka i produktion. Läs mer om Solid här. Välkommen att prova!

Upplev våra olika rum i butiken, känn på och provsitt våra möbler, upptäck fler tyger och material och inspireras av vår värld.

I Swedese Brand Store kommer det också äga rum lite olika typer av event och händelser. Håll utkik i våra sociala kanaler för att få uppdateringar!

Utöver våra egna produkter hittar du också utvalda accessorarer och designobjekt från lokala formgivare och andra varurmärken i Swedese Brand Store.

Upplev Duality i Swedese Brand Store

Vårt sortiment i Swedese Brand Store