Professional

Care

Omtanke, funktion och särskild hänsyn till användaren.

Upptäck

Hänsynen till människokroppen är en viktig del av möbelskapandet hos oss på Swedese, och har alltid varit. Ibland kräver dock sammanhanget mer än vanligt av en möbel.

Vårt utvalda segment för vårdmiljöer klarar även de situationer där extra omtanke om användaren och särskilt utvecklade funktioner behövs.

Det handlar om möbler som ska främja välmående, med extra omsorg i anpassningarna för varje specifik situation och miljö. Omtanken om såväl vårdtagare som vårdpersonal kan yttra sig som hygieniska och funktionella material, anpassade mått, men också val av färg och form. Vi har stor respekt för betydelsen av en behaglig och stimulerande omgivning för att skapa goda förutsättningar för välmående.

Inom segmentet Care vill vi aldrig begränsa oss till att enbart låta det handla om vårdmiljöer. Det är snarare den inbyggda omtanken som definierar vilka produkter som ingår. En möbel i detta segment kan lika gärna vara en snygg och praktisk TV-soffa i ett modernt hem, som en bekväm stol med hjul som placeras i ett konferensrum där man vill ha en mjuk och harmonisk känsla.

Utvalt för Care