Solid

A Solid classic is back

Upptäck

Att en efterfrågad möbel tas tillbaka i produktion efter att ha varit borta under några år är ett tydligt bevis på tidlös och hållbar design. Det finns former och linjer som helt enkelt alltid fungerar. Solid är en sådan möbel – nu tillbaka i vårt soff- och fåtöljsortiment efter att ha varit borta en tid.

I standardutförande är Solid varken högljudd eller banbrytande, men den bidrar med stil och komfort till nästan vilket rum som helst. Enkla linjer och ren form ger Solid förmågan att ta sig nya uttryck beroende på klädsel, tillval och omgivning. Välj mellan tre- eller tvåsitssoffa och fåtölj. Som tillval finns rektangulära och cylindriska armstödskuddar eller prydnadskuddar. Kuddarna säljs i par och kläs i samma textil eller läder som sittmöbeln.

Inför nylanseringen har Solid fått nya plymåer som både ökar sittkomforten och gör den till ett mer hållbart val. Sittdynorna har fått en dun- och fjäderblandning tillsammans med rivet skum, vilket är en återbrukad produkt. Ryggdynorna har istället dun, fjäder och polyesterfiber som gör att kuddarna behåller sin form bättre. Justeringarna har gjort att vi kunnat minska mängden kallskum i fyllningen. Solid är en av våra mest flexibla soffor, en kameleont med stora möjligheter att anpassa klädsel efter tycke och smak.

Upptäck Solid